Life Readings

Jag kallar det Life Readings när jag jobbar med andlighet eftersom jag tyder livet.
Och det är en fantastisk gåva som jag är oändligt tacksam över att besitta!Jag har så långt tillbaka jag kan minnas sett andar och auror, och kanske just pga det haft en förundran och farsination för det övernaturliga. Det har aldrig försvunnit och alltid funnits där lika naturligt som att himlen är blå. Som 11 åring upptäckte jag för första gången spådommen. Vi hade en stor gul bok hemma som min mor hade köpt den hette stora boken om divination eller något liknande..Jag älskade den boken, och kunde sitta och titta i timmar i den, för att lära mig om  alla de fantastiska divinationsverktygen som där fanns. Det första som fångade mitt intresse var handtydningen och när jag slog upp handtydningssidan i boken för första gången blev jag så pass fast att jag efter timmar och timmar av övning gjorde mina egna prov, fast besluten i att det riktigt skulle fastna i mitt huvud. Jag satt och smyg kollade på människors händer på bussen och detta fortsatte i takt med att jag utvecklades. Ungefär vid samma tid satt jag och tittade i min farfars bokhylla på landet. Och fann en hel drös fantastiska böcker om örter och örtmedicin.
Det va början på en livslång förälskelse i växternas fantastiska värld... jag samlade växter en hel sommar och tvingade mina stackars familje medlemmar att bla. dricka åkerfräken-te vid förskylning och hallonblads-tinktur vid magont.

Under de följande åren utvecklade jag mina kunskaper i divination, örter och magi.
Det fanns inget stopp på min kunskaps törst. Och min trygghet växte sig starkare både i mig själv och i mina kunskaper. Efter något år började jag utveckla mina egna örtprodukter som jag sedan sålde på mässor. Salvor, teer, tobaksblandningar och amuletter.
Vid 23 års ålder började jag hålla mina första kurser i örtmedicin och växtmagi samt vardagsmagi för livetshus . Och under åren som sedan följt har jag sysslat med många olika sorters spådom, meditation, magi och medialitet. Men jag har även haft stunder då det helt vilat.

Så nu eter 3 års mammaledighet och lika långt pausande från det mediala/magiska. Drömde jag en natt en dröm, där jag träffade en kvinna som läste mina händer och fötter.
Hon va så tydlig att när jag vaknade kunde jag bara inte släppa henne. Jag kände att jag va tvungen att se om jag kunde hitta henne på nätet, man vet ju aldrig. Och mycket riktigt där va hon.. precis som i drömmen. Detta var början på en ny start för mig, i mitt utvecklande och speciellt för min kursverksamhet som vilat i många år. Pausen hade gjort underverk, för sinnet är likt muskler. Det behöver ibland vila för att kunna växa!
 

Så nu kan jag stolt titulera mig Handatydare, Handanalytiker,
Medium och Tasseolog!

Och det är sannerligen fantastiskt att se det tindrande ljuset i folks ögon när den där AHA upplevelsen infaller och dom helt plötsligt börjar få ny förståelse för sig själva och andra i sina liv. Det är bara helt enkelt magiskt!
Varmt Välkommen!
/ LindaOm du skulle vilja komma i kontakt med mig finns jag att nå på:
Mail@lindaweiland.com
sms: 0768-891929